Conference League

Κετσετζόγλου: «Προβληματική η εμφάνιση της ΑΕΚ, κρατάει την πρόκριση με δυο νίκες – Θα γίνουν αλλαγές στη λίστα»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου για τη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες.

Την εμφάνιση της ΑΕΚ στη νίκη-πρόκριση (0-4) επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εάν δεν ήταν το θέμα του αγωνιστικού χώρου, είναι προβληματική η εμφάνιση της ΑΕΚ. Καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Παρότι είμαστε… λάτρεις του αποτελέσματος, προσπαθώ να μην κρίνω από το αποτέλεσμα. Σήμερα η ΑΕΚ ήταν πολύ χειρότερη από το προηγούμενο. Εάν εξαιρέσεις τον Λιβάι και τον Στρακόσα, δεν υπήρχε κάτι άλλο. Για παράδειγμα οι Λιούμπισιτς και Γκατσίνοβιτς, που ήταν οι καλύτεροι στο προηγούμενο, σήμερα δεν ήταν καλοί. Ο Φερνάντες δεν έπιασε την ευκαιρία του, στο κέντρο τα πράγματα δεν πήγαν καλά και η άμυνα έδωσε φάσεις.

Πολύ θετική πάλι η εμφάνιση του Κοϊτά και πραγματικά έδειξε ότι είναι ένας παίκτης που και θα απειλήσει πολύ και που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει την πρόκριση, τις δύο νίκες. Το επόμενο ματς θεωρώ ότι θα είναι πιο δύσκολο, είναι και κοντά χρονικά. Θα έχουμε αλλαγές σίγουρα στη λίστα. Οι Περέιρα και Λαμέλα είναι έτοιμοι, θα μπουν σίγουρα, όπως και ο Τσούμπερ
», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του σταθμού.


Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x